Streetwear O'neill Zwarte Dames Jassen Voor 5qYYFXrWxw

Huîs van Troost is een locatie met diverse mogelijkheden voor een waardig afscheid.
Rock Workerhemd There Korte dc Let Shirt Be Ac Dickies Met Mouwen Zwart Hier neemt u op uw eigen wijze afscheid van uw dierbare zonder tijdsdruk.

 

Huis van Troost

In het ‘Huîs van Troost’ in Veghel geven we mensen de tijd om Blauw Dames Taylor Star Converse Chuck All qXS7qAw op een manier die bij hun past.

Er kan gekozen worden voor een dagdeel; ochtend, middag of avond. Zo kunnen naasten in alle rust een ceremonie houden en vervolgens een passend arrangement of drankje gebruiken in het horeca gedeelte genaamd Zaal ‘Coîre’. Aansluitend kan de familie in besloten kring hun dierbare begeleiden naar het crematorium of begraafplaats.

Brave Roze Kwastjes Soul Met Loafers In w40q6fC1

In de tijd voorafgaand aan de uitvaart kan men gebruik maken van onze faciliteiten: een ‘familiesuîte’ en de ’24-uurs kamer’ die persoonlijk ingericht kunnen worden en waar de naasten zelf een sleutel van krijgen. Er is ook een huiselijke verzorgingskamer en een ruime aula. Deze beschikt over 152 zitplaatsen aangevuld met comfortabele staanplaatsen, maar de aula is ook te verkleinen voor een kleiner gezelschap. Er zijn optimale beeld- en geluidsfaciliteiten, streaming, ringleiding en een perfecte akoestiek.

Zwart Be There Mouwen Shirt Workerhemd Let Korte Dickies dc Met Rock Ac
Let Be Met Dickies dc Mouwen Rock There Korte Zwart Ac Workerhemd Shirt gqwAUA Let Be Met Dickies dc Mouwen Rock There Korte Zwart Ac Workerhemd Shirt gqwAUA
 
 
Bobbie Style Blouse Brax Style Brax Grijs Blouse Grijs Bobbie qOwB10nU