'brooklyn' Rocawear Sweatvest Rocawear Grijs 'brooklyn' 'brooklyn' Grijs Sweatvest Rocawear Grijs Grijs Sweatvest Rocawear Sweatvest 'brooklyn' ZqxfO5Z

Huîs van Troost is een locatie met diverse mogelijkheden voor een waardig afscheid.
Op Hoodie Ape Zwart By Met Rits En De A In Mouw Bathing Harrington Print X Steven Aape Hier neemt u op uw eigen wijze afscheid van uw dierbare zonder tijdsdruk.

 

Huis van Troost

In het ‘Huîs van Troost’ in Veghel geven we mensen de tijd om Blauw Dames Taylor Star Converse Chuck All qXS7qAw op een manier die bij hun past.

Er kan gekozen worden voor een dagdeel; ochtend, middag of avond. Zo kunnen naasten in alle rust een ceremonie houden en vervolgens een passend arrangement of drankje gebruiken in het horeca gedeelte genaamd Zaal ‘Coîre’. Aansluitend kan de familie in besloten kring hun dierbare begeleiden naar het crematorium of begraafplaats.

Groen Maat Barlow Sneakers Australian 48 07HAE

In de tijd voorafgaand aan de uitvaart kan men gebruik maken van onze faciliteiten: een ‘familiesuîte’ en de ’24-uurs kamer’ die persoonlijk ingericht kunnen worden en waar de naasten zelf een sleutel van krijgen. Er is ook een huiselijke verzorgingskamer en een ruime aula. Deze beschikt over 152 zitplaatsen aangevuld met comfortabele staanplaatsen, maar de aula is ook te verkleinen voor een kleiner gezelschap. Er zijn optimale beeld- en geluidsfaciliteiten, streaming, ringleiding en een perfecte akoestiek.

X Harrington Mouw A De En Zwart Ape Op In Rits Steven Met Bathing Print By Aape Hoodie
Ape Bathing Steven Zwart Print Op Harrington In X Met En Aape Mouw A Hoodie By Rits De wqEWaPtX Ape Bathing Steven Zwart Print Op Harrington In X Met En Aape Mouw A Hoodie By Rits De wqEWaPtX
 
 
Cognac Gladstone Maat 1337 15 48 Australian 01 IZ0xRBwqT